2016-05-18 09:23:54• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Nyilas - Feszült, stresszes napra számíthat

Napi horoszkóp május 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Szeretne előrehaladni a feladataival, de valaki, vagy valami mindig megzavarja. Épp ezért ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, új tervek megvalósításába ne kezdjen bele.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma különösen fontos, hogy hagyjon bőven időt mindenre, a kapkodás csak hibákhoz vezet. A párkapcsolatában is kisebb konfliktusok lehetnek - mondja el a párjának, mit is szeretne pontosan.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma előtérbe kerülnek a sürgős megoldást igénylő feladatok: ezek elvégzése közben is legyen nagyon óvatos, mert a Szaturnusz balesetveszélyre hívja fel a figyelmet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A közös munka a kollégákkal nagyon jól alakul, ám egy-két terve még így is meghiúsulhat. Szerencsére ezen könnyedén túl tudja tenni magát. Komoly bókokat és dicséreteket kaphat, ön pedig ragyogóan érzi magát ettől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap szemben áll a Marssal, ma ne számítson túl sok sikerre. A tervek kigondolásával és az ötleteléssel jól halad - valójában erre való ez a nap. Lehet, hogy egy nagyobb dolgot szeretne vásárolni, de ezt inkább halassza későbbre. Este mindenképpen mondja el a párjának, hogy mit érez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars és a Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Szűz jegyével, így ma különösen türelmesnek kell lennie. Sok apró bosszúság érheti, elromolhat a számítógépe, vagy a telefonja. Délután félreértések nehezítik meg az életét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygóállások szétszórttá és kedvetlenné tehetik. Vegyen vissza a tempóból, kevesebbet hibázhat, ha lassabban dolgozik, és több pihenőt tart ma. Este egy ismerőse rá szeretné beszélni valamire - ne hagyja magát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szívesen vesz szervezési feladatokat a kezébe. Optimista kisugárzásának köszönhetően könnyedén tud motiválni másokat. Ám még így is érik kisebb bosszúságok, és nehezen birkózik meg a nehézségekkel. Estére már maga mögött hagyhatja a problémákat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Feszült, stresszes napra számíthat. Óráról órára fáradtabb lesz, és a figyelme is csökken. Legjobb, ha ma eleve nem akar túl sokat elérni. Estére már visszatér az életereje, és sikerül sokat behoznia a lemaradását.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nehezen tud megfelelni a saját elvárásainak. Szeretne mindent nyugodtan elvégezni, de látszólag soha nincs elég ideje semmire. Úgy érzi, mindenki jobb önnél, gondja támadhat az önértékelésével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Párja érdekes meglátásaira, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelnie. Komoly üzletbe is kezdhetnek együtt. Azért arra jó lesz vigyáznia, nehogy közben túl racionálissá, túl kimértté váljon a kapcsolatuk. Délután egy családi találkozó kellemesen zajlik le.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem könnyű meglelni a harmóniát a magánéletben. Túl sokat vitatkozhat a kedvesével. De tanulhat a kisebb csalódásokból is: ez a nap még tartogat önnek meglepetéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: